MEDYUM PENÇELİ BURAK YORUMLAR

BOŞANMAK ÜZEREYKEN EŞİMLE BİRLEŞTİRDİNİZ

BOŞANMAK ÜZEREYKEN EŞİMLE BİRLEŞTİRDİNİZ – Eşimle aramda uzun zamandır sorunlarımız vardı benden boşanmak istiyordu ve sürekli bu yönde tehditleri artmıştı. Çözüm bulmak için araştırma yaparken bir arkaşdaşımdan sizi duydum ve telefonunuzu aldım arkadaşım benim işlerimi çözdü mutlaka görüş dedi. Üç gün sonra sizi aradım beni dinlediniz evlilik frekans aralığınız ve frekanslarınız bozulmuş boaşnma isteği bundan bundan kaynaklanır düzeltiriz yuvanı kurtarsın dediniz benim içim mutluluk kapladı. Çalışmaya başladıkdan sonra eşimde ve bende değişmeler oldu eşim bana işteyken seni özlemeye başladım dedi ve eve yanına gelmek için sabırsızlanmaya başladım seni çok seviyorum aşkım dedi benim ayaklarım yerden kesildi tabiki ama bende şokla olacak zannediyorum yarın boşanma avukatına gidicem dedim eşim karşımda ağlamaya başladı bana seni boşıycam diyen adam beni vazgeçirmeye çalışıyordu ve ertesi gün yani cumartesi günüydü eşim beni gezmeye götürdü ve süpriz olarakda kuyumcu arkadaşının iş yerine götürdü çok güzel bir yüzük aldı burak abi sana ne kadar teşekkür etsem az olur Allah senden bir değil binkez razı olsun.

EŞİMLE BİRLEŞTİRDİNİZ

Eşimle aramızda bir yıldır sorunlar vardı sizi bir arkadaşımdan duydum onunda eşiyle arasındaki sorunlarını siz çözmüşsünüz benimde eşimle aramdaki sorunları çözdünüz boşanmak isteyen eşim boşanmakdan vazgeçti şimdi evimizde birlikteyiz teşekkür ederim PENÇELİ BURAK iyiki varsın.

SAYENDE PARA KAZANIYORUM

Burak abi merhaba bana verdiğin sözü tuttuğun için teşekkür ederim abi sayende para kazanmaya başladım. Yapmış olduğun PGES hayat yaşam başarı frekansı düzeltme çalışması sonrası işe girdim ve para kazanıyorum iyiki tanımışım seni.

PSİKOLOG DEĞİL SİZ DÜZELTTİNİZ

Kızımın psikolojisi çok bozuktu bir psikoloktan yardım alıyordu ancak hiç bir faydasını görmüyordu her gidip geldikden sonra daha çok içine kapanıyor yüzü gülmüyordu hırçındı kısacası psikolog bir işe yaramıyordu. Sizi internet üzerinde araştırma yaparken buldum sizinle durumu paylaştım frekansları bozulmuş düzeltiriz düzelir dediniz sizle başlattığımız çalışma sonrası kızım 10 gün içinde yüzü gülen neşeli bir hale geldi size ne kadar teşekkür etsem azdır allah sizden razı olsun PENÇELİ BURAK ® kızım derslerinde de başarılı olmaya başladı iyi çalışmalar dilerim.

SEVGİLİM BANA YALVARDI

Beni terk eden sevgilime beni bırakmaması için çok yalvardım beni küfürlerle kovdu hakaret etti. internette arama yaparken sizi buldum durumu anlattım geri döndürme bağlama sevgi yükselmesi çalışması yaptıkdan sonra beni terk eden sevgilim benimle barışmak için yalvardı günlerce burak bey size çok teşekkür ederim hem intikamımı aldım kendimede koca yaptım sayende.

İSTEMEDİĞİM SEVGİLİMDEN AYIRDINIZ

Merhaba burak abi size ne kadar çok teşekkür etsem azdır abi. Sevgilimin beni aldattığını öğrendikten sonra kendisinden ayrılmak istedim bir türlü peşimi bırakmıyordu ve beni tehdit etmeye başlamıştı sizle yapmış olduğumuz pges çalışması sonrası benden tamamen uzaklaştı sayenizde kurtuldum takıntılı adamdan teşekkür ederim abi sana iyi çalışmalar

KEDİM PGES ÇALIŞMASI SONRASI DÖNDÜ

Kedimiz 72 gün önce kaybolmuştu tüm aramalarımıza rağmen bulmadık internette kedi bulan medyum olarak arama yaparken Sizin web sitenizi gördüm sizi aradım durumu anlattım PGES GERİ DÖNDÜRME çalışmasını anlattınız gerçekten başarılı oldu 72 gün önce kayıp olan kedim 2 gün sonra döndü teşekkür ederim medyum pençeli burak ® işlerimizde başarılar dilerim.

İŞ HAYATIMI DÜZELTTİNİZ

İş hayatım da sürekli başarısızdım çalıştığım firma markasında en iyi olan ürünleri üretip satıyor ancak ben satış yapamıyordum sizin PGES pozitif uygulamanız sonrası satışlarım % 70 arttı çok teşekkür ederim size MEDYUM PENÇELİ BURAK ®

SEVGİLİM KOCAM OLDU

Merhaba pençeli burak abi sevgilimle olan sorunlarımdan dolayı seninle çalışma yapmıştık abi bana yapmış pges uygulaması sonrası benimle evlenmek istemeyen sevgilim kocam oldu burak abi iyiki varsın ellerinden öperim abi.

ÇOCUĞUM DÜZELTTİNİZ

Çocuğumla ilgili yapmış olduğunuz frekans düzeltme çalışması başarılı oldu çocuğum üzerindeki değişikliği gördüm teşekkür ederim.

1 2 3 5
KONUŞMA BAŞLAT
1
Nasıl Yardımcı Olabilirim.?
Merhaba 👋
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim.?
Kendi isteğim ve rızamla konuşma başlatıyorum gizlilik sözleşmesini kabul ediyorum.